Frankrijk in het voor- en najaar

In het voor- en najaar is de temperatuur doorgaans als zeer aangenaam in de regio van vakantiepark Village du Soleil. Geniet van het heerlijke voorjaarszonnetje!

shutterstock_222064108

Met gemiddeld 2000 uren zon per jaar is Midi-Pyrénées een van de Franse regio’s met de meeste zonneschijn. Zo'n 60 tot 80 dagen per jaar worden in de regio temperaturen gemeten die hoger zijn dan 25°C. De Midi-Pyrénées kan op dit punt concurreren met de Middellandse Zeekust. De lente heeft al vrij vroeg een zomerse allure. Met ideale temperaturen kunt u optimaal genieten. Met temperaturen tussen de 16 en 24°C is het niet te warm en niet te koud. Uitstekend weer om uitstapjes te maken.

Juli en augustus zijn maanden met veel zonneschijn. De minimum temperaturen zijn vrij hoog en bereiken in de ochtend al tussen 13 en 15°C. Overdag gaat het kwik in de richting van 26°C en 28°C. De nachten brengen een aangename verkoeling.

De herfst brengt vaak een ‘indian summer’ en onderscheidt zich met prachtige dagen met veel zon. In het mooie licht van september halen de maximum temperaturen 21°C tot 25°C. Zij blijven mild in oktober met gemiddelden tussen 16 en 19°C.

Bron: Météo France

Bekijk ook

Animatie in hoogseizoen

Leuk voor de kids!
Lees verder

Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad
Lees verder

Boeken zonder zorgen

U kunt zorgeloos boeken
Lees verder
Loading...
2620