panorama frankrijk park

Omgeving en bezienswaardigheden Village du Soleil

In de omgeving van vakantiepark Village du Soleil valt veel te zien en te beleven. Naast de rust van het Franse platteland vind je hier vlakbij de bekende rivier de Lot, pittoreske dorpjes als Puy 'l Eveque, kastelen en wijngaarden. Er zijn tal van excursiemogelijkheden. U kunt paardrijden, kayakken, een buggie/squadtocht maken, wijnproeven of het park vanuit een ultralightvliegtuigje bekijken. Wandelpaden starten direct vanaf het park. Ook zijn er diverse fietsroutes langs de Lot. U kunt uw eigen fiets meenemen of een elektrische fiets huren. De streek staat bovendien bekend om de Cahorswijn. Dichtbij het park zijn diverse uitgestrekte wijngaarden. Genoeg te zien en te ontdekken dus. Geniet van een vakantie in Frankrijk en boek uw bungalow bij Village du Soleil.

Village du Soleil omgeving 09
Omgeving

Zwemmeer Montcuq

Een leuk uitje voor het hele gezin!

Dordogne 01
Omgeving

Kaykken op de Lot of Dordogne

Bekijk de schitterende omgeving vanaf het water.

Puy 03
Omgeving

Puy l'Eveque

Pittoresk middeleeuws stadje.

Roco01
Omgeving

Rocamadour

Middeleeuws stadje Rocamadour

CIRC01a
Omgeving

Saint Cirq la Popie

Een aanrader voor cultuurliefhebbers!

Bonaguil 1
Omgeving

Château de Bonaguil

Op slechts 12km afstand ligt dit kasteel uit de 13e eeuw.

Mountainbiken
Omgeving

Buitensporten

In de omgeving zijn veel buitensport mogelijkheden. 

Vliegen 01
Omgeving

Ultra light vliegen

Bekijk het vakantiepark vanuit de hoogte.

Wijnboer 1
Omgeving

Bezoek de wijnboer

Breng een bezoek aan de wijnboer: interessant en...

Village du Soleil: garantie voor fijne vakantie

Hier moet u zijn voor het goede leven! Op nog geen 1.000 kilometer van de Nederlandse grens vindt u vakantiepark Village du Soleil in het zuiden van Frankrijk. Ruime en comfortabele vakantiehuizen, een leuk zwembad en fijne faciliteiten maken dit park, gelegen in het authentieke Franse heuvellandschap, tot een bijzondere bestemming.

Dit bungalowpark in zuidelijk Frankrijk is een echte gezinsbestemming in het hoogseizoen. Uw kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen, maar natuurlijk ook samen met u er op uit trekken in de omgeving. Het voor- en naseizoen met overigens heerlijke temperaturen lenen zich optimaal voor een ontspannen vakantie voor ouderen. Iedereen beleeft op Village du Soleil een heerlijke tijd.

Village du Soleil 27
1020