Senioren vakantie

Village du Soleil is bij uitstek geschikt voor senioren vakanties. Geniet tijdens het voor- en naseizoen van de rust en de heerlijke temperaturen.

Met temperaturen in het voorjaar tussen de 16 en 24°C is het niet te warm en niet te koud en kunt u optimaal genieten. Uitstekend weer om uitstapjes te maken. De herfst brengt vaak een ‘indian summer’ en onderscheidt zich met prachtige dagen met veel zon. In het mooie licht van september halen de maximum temperaturen 21°C tot 25°C. Zij blijven mild in oktober met gemiddelden tussen 16 en 19°C.

Met name in het voor- en naseizoen verblijven er relatief veel senioren op het park. Geniet met leeftijdsgenoten van een heerlijke seniorenvakantie in Frankrijk.

Village du Soleil: garantie voor fijne vakantie

Hier moet u zijn voor het goede leven! Op nog geen 1.000 kilometer van de Nederlandse grens vindt u vakantiepark Village du Soleil in het zuiden van Frankrijk. Ruime en comfortabele vakantiehuizen, een leuk zwembad en fijne faciliteiten maken dit park, gelegen in het authentieke Franse heuvellandschap, tot een bijzondere bestemming.

Dit bungalowpark in zuidelijk Frankrijk is een echte gezinsbestemming in het hoogseizoen. Uw kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen, maar natuurlijk ook samen met u er op uit trekken in de omgeving. Het voor- en naseizoen met overigens heerlijke temperaturen lenen zich optimaal voor een ontspannen vakantie voor ouderen. Iedereen beleeft op Village du Soleil een heerlijke tijd.

Village du Soleil 27
994