Boeken zonder zorgen

Bij Village du Soleil kunt u zonder zorgen boeken voor 2021. Wij bieden u bij een negatief reisadvies 100% cashback-garantie!

Village du Soleil Zekerheid.jpg

Omdat de situatie omtrent corona steeds verandert, is het fijn om zekerheid te hebben. Bij Village du Soleil boek je met een gerust hart je vakantie en kan de vakantievoorpret beginnen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw betaling.

  • Bij een negatief reisadvies (code rood of oranje) voor heel Frankrijk of departement Lot (regio Occitanie), annuleren wij uw vakantie. 
  • U kunt in dat geval er voor kiezen om uw vakantie om te boeken naar een andere periode of om de gedane aanbetaling(en) terug te vragen.
  • Omdat reisadviezen regelmatig wijzigen vindt de beoordeling om te annuleren vanaf 10 dagen voor aanvang van uw vakantie plaats op basis van het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Mocht er geen negatief reisadvies zijn, maar durf je de reis toch niet aan, dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u met een goed gevoel op vakantie gaat. In dat gevallen kunnen we kijken of we uw boeking kunnen verplaatsen naar een andere periode.  

Bekijk ook

Frankrijk in het voor- en najaar

Ideaal voor senioren
Lees verder

Animatie in hoogseizoen

Leuk voor de kids!
Lees verder

Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad
Lees verder
Loading...
2620