panorama frankrijk park

Vakantie Frankrijk

Voor een vakantie in Frankrijk moet u naar Village du Soleil gaan. In de omgeving van ons bungalowpark in het zuidwesten van Frankrijk proeft u de echte Franse sfeer. Naast de rust van het platteland vind je hier pittoreske dorpjes als Puy 'l Eveque, kastelen en wijngaarden. Ook zijn er volop mogelijkheden om kennis te maken met de typische Franse keuken. Een aanrader!

Vakantiepark Village du Soleil ligt niet direct in een zeer toeristisch gebied. Dat maakt vakantievieren hier juist zo leuk. Geen lange wachtrijen of drukte op de wegen, maar een mooi en authentiek landschap met typische slaperige Franse dorpjes. Wilt u toch toeristische highligts bewonderen, dan zijn daar uiteraar volop mogelijkheden voor. Deze bevinden zich in een straal van 10 tot 50km vanaf het vakantiepark. 

Village du Soleil: garantie voor fijne vakantie

Hier moet u zijn voor het goede leven! Op nog geen 1.000 kilometer van de Nederlandse grens vindt u vakantiepark Village du Soleil in het zuiden van Frankrijk. Ruime en comfortabele vakantiehuizen, een leuk zwembad en fijne faciliteiten maken dit park, gelegen in het authentieke Franse heuvellandschap, tot een bijzondere bestemming.

Dit bungalowpark in zuidelijk Frankrijk is een echte gezinsbestemming in het hoogseizoen. Uw kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen, maar natuurlijk ook samen met u er op uit trekken in de omgeving. Het voor- en naseizoen met overigens heerlijke temperaturen lenen zich optimaal voor een ontspannen vakantie voor ouderen. Iedereen beleeft op Village du Soleil een heerlijke tijd.

Village du Soleil 27
1085