Pano Village 2

Vakantiepark in Frankrijk met zwembad

Vakantie op een vakantiepark in Frankrijk met zwembad? U bent dan op het juiste adres bij Village du Soleil. Ons geheel vernieuwde zwembad en kinderbadje staat garant voor een fijne vakantie op ons vakantiepark. Rond het zwembad staan heerlijke ligstoelen, zodat u lekker kunt relaxen terwijl uw kinderen zich vermaken in het zwembad. Het zwembad op ons vakantiepark is geopend van 1 mei tot 1 oktober.

Volg ons hier
Nieuws van Village du Soleil
1487341.jpg
Nieuws en blogs

Frankrijk in het voor- en najaar

In het voor- en najaar is de temperatuur doorgaans als zeer aangenaam in de regio van vakantiepark Village du Soleil. Geniet van het heerlijke voorjaarszonnetje!

1487342.jpg
Nieuws en blogs

Animatie in hoogseizoen

In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig voor de kinderen. Maar ook voor ouderen worden enkele activiteiten georganiseerd.

1486967.jpg
Nieuws en blogs

Vakantiepark met zwembad

Village du Soleil beschikt over een heerlijk zwembad! Geniet van 1 mei tot 1 oktober van een frisse duik.

Village du Soleil: garantie voor fijne vakantie

Hier moet u zijn voor het goede leven! Op nog geen 1.000 kilometer van de Nederlandse grens vindt u vakantiepark Village du Soleil in het zuiden van Frankrijk. Ruime en comfortabele vakantiehuizen, een leuk zwembad en fijne faciliteiten maken dit park, gelegen in het authentieke Franse heuvellandschap, tot een bijzondere bestemming.

Dit bungalowpark in zuidelijk Frankrijk is een echte gezinsbestemming in het hoogseizoen. Uw kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen, maar natuurlijk ook samen met u er op uit trekken in de omgeving. Het voor- en naseizoen met overigens heerlijke temperaturen lenen zich optimaal voor een ontspannen vakantie voor ouderen. Iedereen beleeft op Village du Soleil een heerlijke tijd.

Village du Soleil 27
1081