Pano acco A

Vakantiehuis Frankrijk

Boek uw vakantiehuis in Frankrijk bij Village du Soleil. Comfortabele Franse vakantiehuizen, voorzien van alle gemakken. 

Alle vakantiehuizen beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek, een open en volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en/of bad en een apart toilet. Het 10-persoons vakantiehuis beschikt over 2 badkamers en 2 toiletten. Het overdekte terras (veranda) is voorzien van tuinmeubilair om te kunnen genieten van uw ontbijt, een glas wijn met een stokbroodje of uw avondmaaltijd na een heerlijke dag. Een zeer gewaardeerd pluspunt van Village du Soleil: Nederlandse televisiezenders in alle vakantiehuizen! De vakantiehuzen op Village du Soleil zijn particulier eigendom. De inrichting kan per vakantiehuis enigszins verschillen. 

Uw vakantiehuis in Frankrijk boekt u bij Village du Soleil! Beleef de prachtige omgeving vanuit uw vakantiehuisje.

Onze bungalows

Boek je bungalow op Village du Soleil gemakkelijk online. Wij bieden uiteraard altijd de laagste prijsgarantie.

Village du Soleil Montagne 01

Chalet Montagne

 Vrijstaande chalet voor 4 personen.

v.a. € 269 p/w
Village du Soleil Cahors 01

Chalet Helsinki

Vrijstaande en ruime chalet voor 6 personen.

v.a. € 259 p/w
Village du Soleil Helsinki 01

Chalet Cahors

Vrijstaande en ruime chalet voor 4 personen.  

v.a. € 273 p/w

Bungalow XL

Speciaal voor grote gezinnen of groepen hebben wij een 10-persoons familiehuis.

Village du Soleil familiehuis 01

Familiehuis

Ruim familiehuis, ideaal voor grote gezinnen of een groep.

v.a. € 369 p/w

Village du Soleil: garantie voor fijne vakantie

Hier moet u zijn voor het goede leven! Op nog geen 1.000 kilometer van de Nederlandse grens vindt u vakantiepark Village du Soleil in het zuiden van Frankrijk. Ruime en comfortabele vakantiehuizen, een leuk zwembad en fijne faciliteiten maken dit park, gelegen in het authentieke Franse heuvellandschap, tot een bijzondere bestemming.

Dit bungalowpark in zuidelijk Frankrijk is een echte gezinsbestemming in het hoogseizoen. Uw kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen, maar natuurlijk ook samen met u er op uit trekken in de omgeving. Het voor- en naseizoen met overigens heerlijke temperaturen lenen zich optimaal voor een ontspannen vakantie voor ouderen. Iedereen beleeft op Village du Soleil een heerlijke tijd.

Village du Soleil 27
1084